michaa :)

Rabu, 18 September 2013

persahabatan .

ASSALAMUALAIKUM BLOGGER :) .

Start cerita terus la k ? tayah nak intro :') .

jika DUNIA ini milik aku , akan aku pastikan DUNIA ini aman .
kalau berbicara tentang harta darjat aku lahh yang terendah .
jika kawan menjadi cerita aku buktikan keiklasan aku berkawan .
ini dunia siapa saja bole tindas kita , orang yang rapat dengan kita pon bole cucuk belakang inikan pula sahabat baik dari azali lagi .

zaman sekarang cerita tentang kawan sudah menjadi lumrah . bak kata orang '"
Dlam sebuah persahabatan tidak semua manis,pasti ada masam & pahit supaya kita belajar saling memahami & memaafkan antara satu sama lain (:" Sudah menjadi bualan sekarang . jika nilai persahabatan ini mahal harganya akan aku pertaruhan nyawa untuk terus ke peringkat seterusnya .
jika persahabatan ini tergantung atau terputus di tengah jalan . biarlah aku yang mengalah walau cara apa pon . sudah berkali kali bersuara , ini DUNIA di atasnyaa berbagai benda ada jarum , duri , pisau . berhti hatilah jangan sampai terkena serpihan jarum :') . jika terkena nilai persahabatan akan musnah begitu saja .

jangan pernah tersungkur untuk pertahankan persahabatan , bagi manusia sekarang membina mahligai sahabat amat perit kerana perjalanan membina mahligai bukan lah mudah ada kalanya menangis , ada kalanya tersungkur dan kecewa . anggap saja ini ujian yakinkan diri bahawa kita bole tempoh :) .


Tiada ulasan:

Catat Ulasan