michaa :)

Rabu, 21 November 2012

iloveyou sayang :')

assalamualaikum awak ta sedar ka saya sayang awak , ta sedar saya cinta awak ? awak takan sedar , selagi ego awak tinggi . awak saya sayang awak eklas , ta pena niat na permain kan awak sbb saya serius dngn awak :') , makin lama awak start berubah serius saya risau sbb saya ta mampu na jalani hdop saya tanpa awak .

selama dua bulan kita couple awak slalu ada gan saya susa saya awak persenangkan . saya ta gugup na jalani harihari saya bila ada awak , tapi start harinie dan harihari yang laen . saya ta yakin dngan hdop saya bila awak dah start berubah . entahh laa :'/ . setiap kali pkir awak air mata saya start bergugur .

semua bnda saya buad melibatkan awak , saya ta suka bila perempuan kacau awak . sbb saya jeles , tegas2 saya ponn saya mseh lgi ada sifat jeles :') . awak kena taoo suma tuu . awak nak taw , awak sorang ja yang bertaktha dekat hati saya . thanks awak dh berjaya buka pintu hati saya . tapi saya sunyi sekarang awak betol2 abaikan saya , biarkan saya dengan airmata :'( .

saya sedar semakin lama semakin pudar rasa cinta , sayang awak dekat saya . tapi niat saya satu ja , slagi saya bernafas , saya pastikan awak bhagia dngan saya , tpi awak ? cuba dan cuba na ejas pompuan sana sini . tapi tapa saya ta kesaa ALLAH dah tulis suma nie , saya just besabar . saya perempuan awak hati saya lembut bagaikan kapas , saya ta tahan ta boleh sabar tuu sebab 24 jamm saya nanges .

cinta saya dekat awak tada sapa boleh tandingi :( , sbb dalam hati saya just ada awak , marah mcm mna ponn awak ,saya sbar sbb saya tao awak mseh perlukan saya . awak hati dan perasaan bukan mcm sampah awak perlukan saya awak ambk bila dh tanak buang mcm tu :') . mybe awak engad suma nie bnda men2 , tapi saya btol2 serius . saya nanges suma tuu saya lemah saya taley tahan , tiap2 hari saya nanges sbb sana na awak yg duluu :') saya ta pena berenti doa untuk kebahagiaan kita .

saya ta mcm awak , tuu sbb bila laki antar cht saya takan bala sbb saya na awak . berjuta juta laki dalam dunia nie tapi saya mseh pilih awak , ta snang na buad saya gelak awak org petama buad saya gelak smpai ta engad dunia :') . kalao awak rasa dia yang terbaek untok awak saya redha , sbb slama nie saya na yang terbaek untok awak :'( . ta kesa laa awak saya harap awak bahagia tanpa ketawa saya , sedih saya , garang saya , merajuk saya , lpas nie aga dri :') saya takan ada dgn awak mcm mna slalu saya ada :'D .

engad walauponn kita jauh , saya sentiasa engad awak . awak jauh dry saya , tapi hati awak dekat sgt gn saya . suma kenangan kita saya simpan . bila rinduu saya akan engad sumaa tuu thanks anwaimran :'D ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan